Då var det min tur..

imorgon bär det av till arvika för festival!! Om jag överlever får ni veta på söndag ;)


sommar och sol

Det var länge sen jag skrev men det är så det blir när solen skinner och det är sommar här i sverige. Vilken underbar vecka det har varit med massa dagar på stranden, fest och Johan såklart. Jag är glad att jag var ledig just denna vecka för imorgon börjar jobbet och då vet man inte om det kommer bli många mer strand dagar. Dock jobbar jag endast tre dagar, sen bär det av till Arvika och jag ska göra nånting som jag aldrig trodde att jag skulle uppleva. Jag ska åka på en festival. Jag sammanfattar dessa dagar med bilder ;D


Min STORA kärlek<3

Jag älskar dig, Johan <3


Snart så

Nu sitter jag och fixar med lite små grejer inför balen imorgon. Hjälpte till lite på jobbet idag och det bidrog till att jag blev av med min längsta nagel :( BU det kanske får bli lösnaglar iallafall. Imorgon ska jag vara hos frissan klockan tolv, sen blir det hem till ebba och sminka sig vid halv tre och där efter blir det lite mingel hos Emelie. Klockan sex är vi inne i Örebro och då hoppas jag att alla kommer och kollar:) Nu har även Johan landat och jag hoppas att allt kommer bli perfekt imorgon. Hoppas att vädret blir lite bättre än av smhi visar..

Snart blir det skönhetssömn  :)

Poolparty

Idag har jag, Ebba, Martin och Emelie legat och stekt hemma hos Ebba i poolen. Vi åt frukt och drack bål och eftersom brudarna från kumla dissa måste jag säga att ni verkligen missa något ;) Fler såna dagar! Tyvärr bidrog detta till att jag numera är röd, men eftersom balen inte är fören på torsdag så gör det inte så mycket. Man måste ju passa på när solen är framme för man kan aldrig veta när den sista sommardagen är.

Jag saknar min Johan och jag hoppas tiden går fort tills jag får se honom igen <3
Förresten HÅKAN är för bra!! Jag måste se honom i sommar!

RSS 2.0