Nyår

Imorgon är det nyår och efter många om och men hamnar jag hos Malin med en mysig middag  med några av klasskamraterna :) Det är tråkigt att jag inte ska vara med Johanna. Det var länge sen hon inte var den första jag fick tillbringa det nya året med. På bilden ser man en bit av förra årets nyårsklänning och det är typ den enda bilden som jag har från nyår. Jag hoppas verkligen att det blir fler bilder i år. Imorgon blir det en svart klänning med rosa band, mums tycker jag!

Tisdag

Idag har det varit en filosofisk dag där jag har levt i mina egna tankar. Ibland känns allt så meningslöst och man undrar varför man håller fast vid vissa saker. Ställer jag för höga krav på mitt liv, vad är det jag vill och kan jag få det jag behöver i nu läget. Allting är föränderligt och inget är förevigt. Även om jag tycker om att ha människor omkring mig vill jag ändå känna en känsla av självständighet och oberoende. I slutet kommer vi alla stå där ensamma.


Sommar next

För en vecka sen var det årets mörkaste dag och nu är vi påväg mot ljusare tider. Det känns skönt så här i grå tider att veta att det iallafall går åt rätt håll. På onsdag är det nyår och ännu är inga planer spikade, helst av allt skulle jag nog vilja sätta mig på ett plan till solen men det känns lite sent så det får bli till nästa år. Då hoppas jag även på att jag får ha Johan vid min sida så att det nya året kan börja med ett pusskalas.

Dagen efter dagen?

Idag är det lördag men det känns som att det skulle kunna vara vilken dag som helst. När man har lov rullar dagarna på fort och man går och lägger sig sent och vaknar sent. Det blev ingen utgång igår utan istället var jag hemma hos min pappa och umgicks. Men trots att jag var duktig och inte var ute och röjde har jag ändå ont i huvudet idag. Kanske straffas jag för att jag borde ha gått ut. Ikväll blir det iallafall en mysig kväll hemma hos malin med tjejerna, det ser jag fram emot :D

God Jul

Nu är alla paket öppnade och livet kan återgå till det normala. Inga fler skummtomtar, ingen mer julmusik och dagen blir inte längre så förutsägbar. Även om det är väldigt mysigt med jul just för att man umgås med alla i sin familj på en och samma gång så känns det ändå ganska skönt när julen är över. Det får helt enkelt inte bli för mycket av det goda. Jag har lite ångest inför imorgon om jag ska gå ut eller inte. Jag hoppas även att vi i klassen ska ses nånting hemma hos Ebba och bada i hennes tunna, det vore mysigt. På måndag blir det stockholm förhoppningsvis och på onsdag är det nyår. Inga planer är spikade ännu så jag hoppas att någon kan bestämma åt mig snart vad jag ska göra.

Min älskling är fortfarande borta och hälften av tiden han ska vara borta har inte ens gått än... det är jobbigt att vara ifrån varandra det gäller att försöka sysselsätta sig så mycket som möjligt. En dag hoppas jag att jag får spendera min Jul tillsammans med dig <3 Ikväll blir det iallafall filmkväll med familjen.

God Jul!


Söndag

Nu har min älskling lämnat mig för en snöigare värld, nu sitter jag här i min ensamhet och räknar minuterna tills du kommer hem <3 Jag vet att det är bra att vara ifrån varandra ibland så att man inser hur mycket den andra betyder men just nu är det väldigt svårt att tänka så. Fredagen var en roligt och galen kväll.. Den började men förfest hos malin med tjejerna och sen kom tim, martin m vänner. Senare på kvällen blev det klaras och jag tror inte någon kommer ihåg allt från denna kväll, haha.

Imorgon ska jag träffa min Johanna och senare på kvällen blir det vårt årliga julmys med pojkarna :D<3

God Jul

idag har jag och älskling tjuvstartat med julfirandet eftersom han åker imorgon ;/ Jag fick min fina väska som jag önska mig, sköna strumpor och hårprodukt :D Yipey nu är jag glad,  men gladast är jag för att johan är min<3

En onödig "skoldag"

Idag var det en helt onödig dag att sätta foten i skolan. Egentligen skulle vi har börjat dagen med matte klockan tio, men när vi kom dit satt det en lapp på dörren. På den stod det att p g a försening var lektionen inställd. Då vart jag lite irriterad eftersom om jag hade vetat om detta hade jag haft en ännu längre sovmorgon. Vi fördrev tiden i väntan på nästa lektion som inte började fören vid elva med att gå runt och leta efter Emelie. En timme senare träffar vi på Charlotte som berättar att vår lärare Sirrku är sjuk så vi hade egentligen inte behövt komma till skolan alls den dagen utan istället hade vi kunnat sova hur länge vi ville. Men men dagen slutade trevligt ändå. Jag,Ebba, Emelie, Martin och Tim drog till marieberg för en shoppingtur. Emelie och jag köpte ett hårband som jag har försökt hitta hela hösten, så nu är jag glad :) Imorgon är det avslutning i skolan så alla ska vara röda och julfina ;)

Ge mig :D

en julklapp till mig själv?

för sista gången..

Ojojoj, nu var det länge sen jag skrev ett inlägg. Tiden har bara runnit iväg de senaste dagarna och imorgon är det en vecka kvar till julafton! Jag känner mig väldigt stolt eftersom jag idag slog in den sista julklappen så nu kan jag bara slappna av och vänta in julstämningen. I söndags var jag och älskling på marieberg och snacka om julkaos. Det var kö i varenda affär och det var ingen liten kö heller. Jag som ibland kan vara väldigt otålig är glad att jag kom därifrån utan ett sammanbrott, ibland önskar man att man var lite kändare så att man fick möjligheten att handla ensam efter att affärerna har stängt.

Dagens tema har varit för sista gången. Jag har för sista gången, för i år, gjort ett prov, haft en bildlektion, lämnat in ett arbete och haft idrott och jag har även haft min sista engelskalektionen och den kan ha varit den sista i mitt liv. Nu är det sköna dagar i skolan som väntar. Imorgon slutar jag runt tio och på torsdag är det sovmorgon. Jag ska verkligen njuta av dessa dagar, utan stress och utan press.


onsdag

Träning, städning och solning har jag hunnit med idag. Eftersom jag ska ställa in min nya garderob imorgon passade jag på att rensa ur min gamla garderob idag. Vissa plagg är så gräsligt fula så jag förstår inte hur jag har kunnat använda de! Som tur har de nu hamnat i papperskorgen där de hör hemma. Passade även på att göra mig av med andra saker och det är sjukt hur mycket skräp man samlar på sig. Jag är bara arton år tänk när jag är 50 plus hur mycket skit har jag inte lyckats samla på mig då som bara ligger och samlar damm.

Imorgon kommer älskling och det är ett efterlängtat besök <3 Puss på dig!


Haha

Jag dör av skratt. Sitter och roar mig på en hemsida som Emelie tipsa om, så roligt :D om du också vill testa lite sköna moves gå in på elfyourself.com/. Klicka här och här!

Johanna,johan, anton och richard kolla eran mail ;)

Mys dag med mamma

Dagen har spenderats med min kära mamma helt själv :) När man har tre syskon att dela henne med är det inte allt för ofta det händer. Vi var på Ikea där jag köpte en ny garderob, yipey! Nu behöver jag inte pressa in kläderna med våld för att de ska få plats. Efter Ikea drog vi till marieberg och shoppade julklappar. Hittade även ett fint pannband,som jag har letat efter. Ikväll blir det mys framför säsongs avslutnigen av House.

Reklam

Idag har jag hunnit med väldigt mycket känns det som men det kan ju bero på att jag var hemma redan klockan två. Vi hade naturkunskapsprov idag och det kändes faktiskt bra, men det är oftast när det känns bra som det går åt helvete. Klockan fyra var jag hos tandläkarn och det var ett lika otrevligt besök som vanligt. Det finns faktiskt inget värre än när folk ska hålla på och rota i ens mun. När jag kom hem var mormor och morfar här och hälsade på. När de åkte hem drog jag till gymmet i drygt en timma och nu sitter jag här efter ett långt och välbehövt samtal med bästa johanna.

Tänkte passa på att göra lite reklam på min egna blogg. På bilderna ser ni mitt och Emelies projektarbete. Alléskolans egna skoltröjor ;) Efter jullovet kommer vi börja ta upp beställningar så då hoppas jag att alla min kompisar och även alla andra kommer att beställa :D


Helg

Helgen var bra som vanligt. På Lördagen var jag och Richard i kyrkan och kollade på Anton som spelade. Han var lika duktig som vanligt, men jag tror han vart lite besviken på mina och Richards bristande kunskaper i musikteknik. Vi förstod inte riktigt vilken avancerad teknik de använde sig av utan trodde istället att det de hade i öronen var vanliga öronproppar. Efter spelningen drog Richard och jag hem till honom för att laga mat. Jag lagade en traditionell tacos medan Richard ville göra något mer orginellt. Det roliga var att han inte kunde uttrycka i ord var det var han ville göra utan stod bara och viftade livligt med armarna. Anton kom när maten var klar och senare på kvällen tittade vi på massa roliga klipp på youtube så tårarna rann. Tack för en bra kväll :D Igår var det örebro med familjen och jag fick underkläder av mamma:D

Hittaden en bild från min födelsedag. När mina snäll vänner döck upp och ville ha tårta ;)



Torsdag

Samsara, moksha, karma, dharma, atman, brahman, maya är sånt som snurrar i mitt huvud just nu och orsaken till det är några timmars filosoferande om hinduismen. Jag måste säga att jag är lyckligt lottad som inte föddes i Indien. Man inser att Sverige har kommit väldigt långt med att förbättra synen på kvinnan i samhället.

Just nu spelas Gavin Degraw ständigt i mina högtalare. Han är så mysigt och den här är en av många favoriter. Johanna har dragit till London utan mig och hon saknas, massa kärlek till dig. Imorgon har jag sovmorgon tills halv tio och dagen slutar klockan tolv. Det låter väldigt slappt men jag kan försäkra er om att jag förtjänar det. Istället för en vild utekväll imorgon (som egentligen stod på schemat) blir det en mysig kväll med en mysig kille.

:D

Idag är humöret på topp! Om tre veckor sitter man framför kalle anka, väntar på tomten och har det mysigt med släkten. Idag kom jag hem till kaffe och en mysig pojkvän. Det är alltid så mysigt att komma hem när man vet att någon väntar på en. Speciellt när han står och trycker näsan mot fönstret och är så gullig att man inte kan sluta att le. Tack för att du finns<3

Nu väntar jag på min kära mamma som ska komma hem och göra mig sällskap i mörkret, sen blir det religon och träning.

Nyår!

Såg nyss att blondinbella hade tipsat om nyårsklänningar och där ibland fanns den som jag har beställt. Hoppas ingen beställer en likadan nu, den är min :D

Utställning

Idag hade vi bildelever utställning i ekonomen. Temat var rädd världen och här nedan ser ni min isbjörn och pingvin, flyttandes på ett litet isflak ovanför en förorenad värld, som orsakats p g a människans slit och släng vanor. Emelie använde fantasin och gjorde ett fint träd med trädkramare som vill bevara våran natur.

I don't want to be!

Jag hatar när jag har fel för det är ett tecken på hur långt ifrån perfekt man är. Man tror att man vet så mycket men det enda man vet helt säker är att man aldrig kan vara säker på att men vet någonting. Jag är inte så bra på att dölja min känslor. Även om det sista jag vill är att få någon att må dåligt. Egentligen är det en småsak i dagens samhälle men det har krossat mina tankar om att det verkligen finns någon som är perfekt. Jag är inte säker på vem jag är för jag har insett att det jag strävar efter är att vara perfekt enligt samhällets definition.

I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do
Or who I’m supposed to be

RSS 2.0