Lussebak

Snart är det första advent och förberedelserna är i fullgång. Idag har det varit en riktigt julig dag med julmusik, glögg och lussebulle bak. Det är det här som är det bästa med julen. Allting blir så mysigt och man umgås så mycket med nära och kära. Nu är lussebullarna i ugnen och Älskling står och lagar mat.

Idag beställde jag min nyårsklänning så jag hoppas att nyårs planerna spikas snart. Vad händer på nyår folket? Jag vill iaf ha glitter och glamour :D


Shopping och pojkvänner är beroende framkallande

Igår var en väldigt bra dag eftersom den spenderades med två av mina favorit sysselsättningar, Johan och Shopping :D Efter skolan åkte jag hem till Johan och vart bjuden på en kopp kaffe. Sedan åkte vi först till stan eftersom jag behövde ha en ögonskugga från make up store och sedan åkte vi till marieberg. Egentligen var det tänkt att jag skulle handla julklappar men det slutade med att jag köpte 3 julklappar till mig själv och en till mamma. Jaja det är ju tanken som räknas. Jag shoppade en sjal, en t-shirt klänning och strumpbyxor. Johan hittade en jätte fin väst som satt som gjutet. På kvällen satt vi bänkade vi House och det var lika mysigt som vanligt. Jag är beroende av min pojkvän för det finns ingen mysigare! Nu blir det internet shopping :D

Biff

Kom precis hem från tränigen och en skön dusch. Äntligen har jag börjat sett lite resultat av träningen och det gör att jag känner mig ännu mer motiverad. Så snart får ni alla börja kalla mig för  "biffen" , eller inte ;) Nu blir det matlagning med syster, och senare får ni läsa om min mysiga tisdag :)

Det här är mitt liv

Det har varit så mycket på senaste tiden så därför känner jag att det är dags för en liten uppdatering vad som har hänt de senaste dagarna.

  • I torsdags var det Malins födelsedag och efter skolan följde alla tjejerna med henne hem och åt dipp, kex och ost. Så gott, mycket bra för min del eftersom jag inte är speciellt förtjust i tårta. Vi sjöng sing star och det var en mycket mysig eftermiddag. Klockan sex kom Johan och hämtade mig och resten av kvällen blev det lite extra mycket mys eftersom vi firade 20 månader (: Johan var väldigt gulligt och hade köpt en bok och två Ben&jerry glassar, som vi mumsade på i lördags <3
  • I fredags var det en tuff dag som vanligt och jag slutade inte fören 15.20. Efter skolan åkte jag och hälsade på Johanna i Örebro och det var ett kärt återseende som vanligt :) Vi var och provade balklänningar, så roligt! Man kände sig så fin och jag längtar redan. Det blev en lugn kväll framför Idol för våran del men det var väldigt mysigt.
  • I lördags blev det träning och göra ingenting fram tills Johan kom hem från Stockholm. Eftersom vi var ensamma hemma blev det matlagning och mys.
  • I söndags var jag i kyrkan för andra helgen i rad. Jag vet faktiskt inte om det har hänt förut. Förra söndagen var det iallafall Johan som spelade cello och denna söndag var det Antons rockband som stod för underhållningen. Jag måste säga att jag är väldigt stålt som har så duktiga vänner,klasskomisar och förstås pojkvän :D
  • Idag har det varit snöstorm och jag har gått runt och frusit hela dagen. När jag kom hem blev det en kopp kaffe med mamma, sedan tränade vi och nyss kom jag hem från solning. För att ha varit en måndag, som inte är min favorit dag, har det varit en riktigt bra dag :)


(Emelie, Rebecca och Miräy saknas på bild)



Bilder

Har gjort en slide show på lite bilder från i somras, enjoy :)


vous me comprenez ?

Ibland undrar jag om tjejer och killar verkligen kommer från samma planet. I alla fall tycks vi inte alltid prata samma språk.

Mums

Dän här godingen från pepe jeans hoppas jag ligger under granen och väntar på mig i år (A)




Stress&press

Det har varit en jobbig tid på sista tiden.. Mycket i skolan och därför har det inte blivit mycket skrivande.

Ibland blir jag så trött.. Snart har vi alla från årgång 90 fyllt arton och för mig är det en ålder där man borde räknas som vuxen, men idag visade vissa upp ett beteende som hör mer hemma på mellanstadiet än i vuxenvärlden.

Mitt nya liv..

Idag är det två veckor sedan jag plattade, sprayade, tuperade eller använde några andra hårstylings produkter i mitt hår. Jag måste erkänna att jag är väldigt stolt över mig själv eftersom jag har lyckats sätta stopp för min dagliga vana att misshandla mitt hår. Ända sedan någon gång i början av högstadiet har plattången varit min bästa vän på morgonen, men nu är det slut på det! För nu ska jag se till att mitt hår växer och blir långt :D
Uppdatering kommer imorgon, sov så gott :)





Är homosexualitet en synd?

Äntligen är jag klar med min religons uppgift :D Har suttit och diskuterat för mig själv nu om homosexuelitet är syndigt eller inte. Jag vet inte om jag är rätt person att avgöra det eftersom jag är synden själv. Det finns nog ingen skönare känsla när man är klar med ett arbete.

Idag hade jag även mitt första matte C prov och tiden får visa hur det gick..
Nu ska jag ta en dusch och sen blir det mys :)<3


 Längtar tillbaka till Turkiet.. Jag vill vara brun igen!!


uppdatering

Här kommer en liten uppdatering eftersom det inte har blivit så mycket skrivande de sista dagarna.


Fredag
Det kändes som en lång fredag som spendrades i soffan med nyponsoppa. På kvällen blev det en lugn mysig hemmakväll med familj, klockan 22 kom johan och då blev det ännu mysigare :)

Lördag
Det blev en lång sovmorgon och kom inte upp fören halv 12, men tycker att man får unna sig det när man är sjuk. På dagen blev det bara mys och jag hjälpe Johan att skaffa en ny blogg, som ni kan kika på här. På kvällen blev det bio med Johan och massa familj. Vi såg burn after reading som var helt okej.

Söndag
Var hemma hos pappa och fikade en stund eftersom det var farsdag. Efter blev det träning och plugg.

Dagens bästa är att idag kom Johanna hem från Polen :D
Dagens sämsta är att jag inte har tid att träffa henne i veckan eftersom det enda som står på mitt schema just nu är matte


Sjuk

Bu jag är sjuk :( Jag hatar att vara sjuk man blir så rastlös och man kan inte träna, gå ut eller göra någonting.. bara ligga i en soffa och hoppas på att man blir bra. Jag hoppas jag känner mig piggare imorgon för då blir det bio och det är ju alltid mysigt ;) Ikväll blir det en hemmakväll framför idol och sen bl

Nu kan vintern gott komma för i år är jag väl förberedd :D

Idag var jag och hämtade min jacka :D Nu blir det inget mer frysande för i år ska jag vara väl inpackad i min fjällräven parka och min lurviga mössa som jag fick av älsk, mys :)

Onsdag

Efter träningen kändes dagen bättre. Egentligen borde jag väll inte träna när jag hostar och har ont i halsen men det är svårt att låt bli. Imorgon ska jag på utbildningsmässan i Örebro. Jag hoppas verkligen att jag blir någe klokare efter den. Nu är det sägen som väntar, Sov så gott! :)

blä

Det är kallt och jag känner mig sjukt.. Det här är ingen bra dag

Tisdag

Idag kom det en massa kort på posten som jag hade beställt för framkallning. Roligt att ha de i ett album istället för på datorn där försvinner de så lätt.. Har kommit på att jag har blivit beroende av att handla saker på internet. Det är så roligt att komma hem när man vet att det kanske ligger något till mig i brevlådan ;) Ikväll blir det House :)

Det vackraste jag vet


Idag är första natten på fem dagar som jag måste sova utan dig :( Det blir så tomt när du inte är nära, bu jag vill inte, kom tillbaka <3

måndag

Då var mitt sista höstlov över och idag var det skola igen. Det kändes väldigt välbehövt att få ta det lugnt i en vecka men det känns värre nu när man måste komma igång igen. Det är som Emelie säger att det är under loven man upptäcker att man faktiskt har ett liv utanför skolan. Det finns så mycket man hinner göra men tiden räcker ändå inte till att göra allt som man tänkt sig och då börjar man undra hur man hinner leva ett liv under den tiden man går i skolan. Det är som att man lever som en robot tills man får ledigt och man kan börja leva sitt liv.

Helgen har varit både party och mys :)
Fredagen blev en mys dag med god mat, idol och uppladdning inför lördagen hemma hos älskling.

Lördag blev det först lite plugg medans min privat Dj spelade musik. Sedan blev det en promenad i den uppfriskande luften. Kvällen tillbringades först en stund på pitchers tillsammans med Johan, Micke, Anja och Sanna. Sedan drog vi vidare till Satin där Johan skulle kolla in en Dj. Allting var frid och fröjd tills vi stod och väntade på halv 2 "fylle" bussen som alltid brukar gå på lördagarna. Runt 20 personer stod vid busskuren och väntade på 701 och trodde den skulle komma som vanligt, men efter ett tag när bussen aldrig kom insåg vi alla att attans just den här lördagen räknas som en röd dag, det kommer aldrig komma någon buss. Det var bara att ringa efter en taxi men eftersom alla andra som också väntat på bussen ville ha en taxi tog det 40 minuter innan den kom och då var jag nästa halvt ihjäl frusen i mina tunna strumpbyxor. Kan tänka mig att taxi chaufförerna tjänade väldigt bra den kvällen, men de ska väl leva de också...

Söndag blev det en skön dag med brasa, nachos och mys :)

Idag har jag varit och tränat med mamma och det blev även lite bastning efteråt. Fick även fulaste skolfotona hem i brevlådan idag, haha xD

RSS 2.0