Satin

Går kvällen spenderades för första gången på Satin. Det var väldigt mycket folk och det var roligt. Det som var mindre roligt var att det var även sjukt mycket folk som försökte dansa på världens minsta dansgolv (om det kan kallas dansgolv) och lägg märke till att jag betonade försökte dansa. Antingen så var det någon som stampade en på fötterna eller, så fick man en armbåge i magen så det man ägnade sig åt på dansgolvet var att försöka komma därifrån så hel som möjligt. Förutom det var Satin riktigt bra, men sällskapet var ju det bästa så hade väl inte förvänta mig annat än en bra kväll :)

Idag vaknade jag upp hos Johanna vid elva tiden. Vi åt frukost, hällde i oss kaffe, gjorde oss iordning och sen kom Johan och hämtade mig eftersom vi skulle ha en shopping dag. Först åkte vi till Ikea där Johan köpte två ramar, sen åkte vi till marieberg där Johan handlade ett par byxor, en skjorta och en mössa till mig :D Efter det åkte vi även till stan där vi kollade lite på jackor och nu har jag ångest.. ska jag köpa jackan eller ska jag inte? Från början ville jag egentligen ha en annan men nu finns inte den i min storlek längre så jag kanske borde passa på och köpa denna medans den fortfarande finns i min storlek?

Nu ska jag och älskling mysa för nu har han lekt klart med sina nya dj:grejer, Sov så gott :)


Ångest

Nu sitter jag hemma min favorit Johanna <3 Idag har vi haft mys dag och senare ikäll blir det utgång så nu sitter jag här och har ångest över vad jag ska ha på mig... hittade en läcker bild från maskeraden förra året ;)
 

Måndag

Helgen har varit fullt upp som vanligt (:
I lördags blev det shopping på dagen, hittaden en kofta, en rosa t-shirt klänning, örhängen och strumpbyxor. Kvällen började med en trevlig förfest hemma hos Richard sedan åkte vi till en lokal där Johanna och Andreas hade 18-års fest:D

Igår var det en mysdag med Johan. Vi försökte b la göra lite Yoga men johan gav upp efter 10 min ;)

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska vakna. Idag ska vi åka till marieberg och Ikea, hihi :D


Höstlov

åh så skönt med lov. Något som är ännu skönare är att jag inte ska göra högskoleprovet utan får sova hur länge jag vill, men lycka till alla som ska göra det och extra mycket lycka till till Johanna och Emelie ;D Har inte planerat allt för mycket vad jag ska göra under veckan men skönt det också :) Här är iallafalla några saker som jag har tänkt hinna med (;

  • Shopping med älskling
  • Johannas arton års fest
  • Stockholm?
  • Hitta på något med brudarna
  • Prov balklänningar och mysa med världens bästa johanna<3i
  • Satin
  • Utgång med brudarna?
  • Mysa massa med finast<3
Det kanske inte var så himla lite planerat iaf, hoppas allting blir av (:

Viktig information?

Läste en artikel förra veckan som handlade om en ny studie som visar att alkohol har en krypande effekt på hjärnan. Studien visade också att kvinnors hjärnor var mer lättpåverkade än mannens.

Ville dela med mig av denna information till alla mina nyblivna 18-åriga vänner vars största intresse är att ägna sig åt att krympa sina hjärnor (; Jag däremot är inte ett dugg orolig för min hjärna. En dag ska vi ändå alla dö och vad spelar det då för roll om man har 1-2 % större eller mindre hjärna?

pluuuuuuugg

bu varför har jag inte planerat mina studier lite bättre? Vi har inte haft något prov på mer än en vecka och ändå så sitter jag nu här i sista sekunden och försöker mata in massa information i en trött skalle.. Just nu känns det helt omöjligt snart ger jag upp! Jag vill ha sommar, glädje, kärlek, vänskap och värme. Jag får nöja mig med att se det på ett kort, för det är just vad denna bild utstrålar för mig (:

Födelsedag, skola, shopping och mys!

Fredag
Kalas för Ebba. Middag med brudarna på o'learys och eftersom jag var chaufför blev det alkoholfria alternativ för mig. Men det kompenserade resten av brudarna väldigt bra där det inte snålades med alkoholförbrukningen ;) Efter en god middag drog vi vidare till MM-baren där vi träffade lite klasskompisar ;D Jag åkte hem vid elva när resten av folket drog till klaras. En lyckad kväll, GRATTIS EBBA! (:

Lördag
Klockan tio satt jag och en bunt trötta och en aningen slitna ekonomer i skolbänken. Det var alléskolans dag och skolan visade upp sig för föräldrar och 9:or. Det konstigaste var att det var vi samhälls ekonomer som skulle visa upp våra (bristande) kunskaper i kemi genom att få göra en labb. Jag förstår verkligen inte hur de tänkte, naturkunskap är nästan det ämnet vi på samhäll läser minst. Vem vill se en massa förvirrade samhällare försöka labba? Resten av dagen blev det mys och film.

Söndag
Shopping för hela slanten köpte ett linne och ett par svarta stövlar :)

Idag
Hade jag endast två lektioner så jag var hemma vid ett. När jag kom hem hade Johan lagat hemmagjorda hamburgare, som var riktigt gott. På eftermiddagen åkte jag först in till Johanna i örebro där jag drack kaffe och snackade skit, sen åkte jag och familjen till marieberg (:
På lovet har även jag och johanna bestämt att vi ska ha en mys dag som på den gamla goda tiden, myyys <3


otur

åh det är så himla typiskt! Jag hittade en väska igår som jag ville ha och funderade på att köpa den men tänkte att jag kunde vänta tills idag. När jag kommer hem och ska beställa den är den slut i lager! Buu! Jag som länge hade letat efter en ny väska. Jag får åka in till Örebro i helgen eller i början av nästa vecka och fortsätta min jakt ;P

Bilfärd

Idag tog jag bilen till skolan. Det är så himla skönt att ha körkort. Man kan åka hur,när och vart man vill utan att behöva oroa sig över att man måste fixa skjuts eller att man ska missa någon buss. När jag åkte hem från Johan hade det hunnit bli kolsvart och regnet stod som spö i backen. När jag satte mig i bilen tyckte jag först det kändes väldigt mysigt. Jag skruvade upp värmen och även musiken på högsta volym. Det bästa med att köra när det är mörkt är att man kan sjunga för full hals utan att riskera att någon ser en. När jag svängde in på den mörka, kurviga vägen med massa skog omkring, efter tomta, kändes det inte lika mysigt längre att sitta helt själv. Vägen var nästan helt vattentäckt och jag var sjukt rädd för att jag skulle få vattenplaning och när jag var som mest oroad ser jag hur ett rådjur springer över vägen. Som tur var hann det över ganska snabbt så jag slapp tvärbromsa. Det är så typiskt att just när jag kör själv i regn och mörker för första gången ska ett rådjur springa på vägen där jag kör. Jag har alltid undrat om jag skulle hinna upptäcka ett djur som sprang över vägen (jag brukar alltid komma på mig själv när jag kör att jag sitter och tänker på allt förutom vad som händer på vägen) men nu har jag iaf upplevt det och vet att jag åtminstonde har lite koll på vad som händer.

En helt vanlig svenska lektion..

Vi hade sjukaste svenska lektionen idag där Eva-lotta tog på sig en strut, en grön sjal och läst en jätte konstig dikt från dadaismen, Haha. Sedan hade Eva-lotta tagit med sig en bok med bilder från förra årets student som vi ägnade resten av lektionen av att kolla i. Bilderna från balen var roligast då man försökte skaffa lite inspiration, men såg endast en klänning som jag skulle kunna tänka mig och den var mörkblå.

Söta Eva-lotta (:

Onsdag

Nu sitter jag hos älskling och lyssar på Jason Mraz. Han är guld!  Nu blir det mys <3


House

Idag är en bra dag för idag börjar House igen :) En av de få serierna som jag kollar på, värd att se! Tråkigt är dock att Johan och jag brukar ha mysdag när det är House, men idag ska han jobba! Buu men som tur är ska vi äta god kycklingsallad så jag kan iaf tröst äta lite ;)

Idag hade vi info inför nästa år om universitetet och såvidare, gah får panik när jag tänker på det!! Kan ingen annan bestämma vad jag ska plugg till?

Helgen

Helgen var bra som vanligt och den gick även väldigt fort.

Fredag

Det vart krogen som planerat med förfest hos Johanna som var väldigt mysig. Det blev skumpa,drinkar, musik och dans<3 :) kvällen var bra men lite för lite av Johan och lite för mycket av något annat ;)

Lördag
Dagen började bra när jag öppnade ögonen och såg att världens finaste låg bredvid mig. Däremot kändes det inte lika bra i huvudet som i ögonen, men man mår väl som man förtjänar. Efter ett par alvedom och några minuter till i sängen var jag på topp igen. Efter frukost följde vi med johans familj till skogen och plockade svamp. Eftersom jag endast hade med mig klänningar fick jag låna ett par av martins urväxta jeans och någons vindjacka men det sägs väl att en skönhet klär i allt.. Det var skönt med frisk luft och det visade sig att jag hade talang för att plocka svamp. På kvällen åkte vi hem till mig och tog en välbehövd hemmakväll.

Söndag
Var det söndagsmiddag hemma hos mormor och morfar :)


Höst

Usch för tråkiga måndagar! Sitter och tittar ut genom fönstret och det är inte en vacker syn. Det är sånna här dagar som får mig att ogilla hösten, grå dagar med regn. Dessutom är inte johan här så det blir inga värmande pussar som förgyller dagen heller :( Nu blir det kaffe och knäckemacka med mammi (:

En vanlig dag

Hejsan :)
Idag har varit en soft dag. Det började med sovmorgon som alltid är skönt. Sen fortsatte dagen med matte, marknadsföring och organisation&ledarskap. När jag kom hem var det en viss person som stod och väntade på mig i dörren, jag tolkar det som att jag hade varit saknad. Klockan 6 blev det en mysig höstpromenad i den friska luften<3 och efter det lite styrka på gymmet:)

Imorgon blir det däremot inte en lika lugn dag. För imorgon blir det klackarna i taket och fest hela natten lång (:

Framtiden

Egentligen borde jag sova för jag är sjukt trött, men måste vänta på johan som förhoppningsvis kommer inom en halvtimme.. Längtar<3 Så länge tänkte jag underhålla mig med att kolla på oskyldigt dömd. Jag såg första avsnittet och tyckte det var riktigt bra, men inte så konstigt eftersom Mikael Persbrandt är med och han är alltid klockren. Idag har jag även stallt mig i bostadstadskö. Jag satt och kollade på lite olika utbildningar i helgen och de som verkade mest aktuella var civil ekonom och affärsjuridik. Det kommer bli sjukt svårt sen när man ska välja. Det är ett val som kommer påverka ens liv så sjukt mycket. Båda inriktningar finns även med internationell inrikting. Det skulle vara jätte kul att vara kung på franska, men jag vet inte om jag skulle palla? Franskalektionerna har ju inte direkt varit de lektionerna man gått och längtat efter genom åren.. men det är ju ett tag kvar så det är bara att hoppas på att man blir klokare med tiden :)

s

Ett steg närmare

 Idag beställde jag min studentmössa, yipey! Jag har en känsla av att tiden kommer gå väldigt fort nu, både på gott och  ont..


Uppdatering

Lördag
I helgen var det ju planerat att jag och johan skulle åka skridskor, men våra planer sprack när johan ringde och pratade med sin pappa som berättade att alla ishallar var upptagna eftersom det pågick länscuper hela helgen. Vad ska man säga det var väl inte meningen att vi skulle åka skridskor denna helg. Vi tog ändå vårat pick och pack och åkte hem til Johan. Egentligen hade vi planer på en lugn hemmakväll tillsammans, men vi beslutade oss för att vara sociala.  Vi åkte till André som hade förfest inför Zätas bartömning. Jag och Johan som hade bestämt oss för att ta det lugnt eftersom vi skulle festa dagen efter följde inte med till Zätas utan åkte hem och myste istället. Tur var det, för drygt en timme efter att vi har kommit hem ringer André till Johan och säger att det är fullt på Zätas och ingen kommer in.

Söndag
Champagne i stora lass

Måndag
Det var väldigt jobbigt när klockan ringde 06.42 på måndagsmorgonen. Johan gjorde det inte lättare när han låg i sängen och sov och såg mysigt ut. Jag övervägde ett tag att skita i skolan och bara ligga kvar i sängen och mysa hela dagen men jag är stolt att jag ändå tog mig i kragen och klev upp ur sängen. Johan skjutsade mig till skolan och dagen började med hörförstålse på engelskan. Resten av dagen kände jag mig som en vandrande zoombie. 14.30 hade jag tid hos frissan för klippnig och slingor, så nu är jag blondie igen. Eftersom vi hade prov idag fick jag ägna resten av dagen åt att plugga och dricka kaffe.

Tisdag
Idag var första dagen på länge som jag bara har kunnat slappa eftersom vi inte har något prov inplanerat inom den närmsta framtiden. Äntligen är den här jobbiga provperioden slut med 4 prov inom loppet av en vecka. Idag har jag ägnat mig åt att träna och bara koppla av.

Idag blir det inget mys, för idag är det första gången på länge som jag måste sova utan min Johan. Det är konstigt att man kan vänja sig med att sova med någon så mycket som jag har gjort. När jag sover ensam har jag hela tiden en känsla i magen som säger att det är någonting som fattas. Sängen känns alldeles för stor och kall och det finns ingen man kan krama om man inte kan sova. Jag längtar till den tid då jag aldrig behöver sova ensam!<3


Söndagen

Eftersom jag är en mycket upptagen kvinna i mina bästa år hamnar bloggen lite på efterkälken. Därför blickar vi idag tillbaka till söndagen,då världens bästa johanna fyllde arton år. Dagen började med att jag åkte in till Johanna vid två tiden. Vi åt först tårta med mormor, kusinen och familjen sen gjorde vi oss iordning inför kvällen och vid fem började folket rulla in.

När Johanna fyller arton år är det ingen vanlig sketen söndag, nej då är det bara korka upp champagneflaska efter champagneflaska och tända tomtebloss efter tomtebloss. Tanken var att vi sedan skulle gå till Björnstugan och festa vidare, men jag hann aldrig riktigt dit. Jag har nog aldrig festat på en söndag tidigare när man ska upp tidigt dagen därpå, men jag antar att det är nu livet börjar och jag är glad att jag äntligen kan dela detta nya liv med Johanna :)



Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag! Detta tycker jag alla ska fira med en stor mumsig kanelbulle :D




Äntligen fredag

Nu har jag duschat och fixat mig efter ett svettigt träningspass. Isället för utgång blev det alltså träning, men det är ju bra då tränar jag bort kalorierna istället för jag super och blir fet. Nästa vecka däremot då jävlar är det klackarna i taket :D Jag har kommit fram till att om man vill ha kul på klaras då gäller det att supa rejält så det är bara häva i sig och hoppas på det bästa. Idag köpte jag en mysig, tjock tröja som man bara kan burra in sig i, oh vad glad man kan känna sig av lite shopping :)

Nu är det inte många timmar kvar till bäst kommer hem <3 Det ska bli mys! Ha en bra helg, pussis!

torsdag

Nu vet jag hur man fixar ny bakgrund :) Så nu gäller det bara att hitta någon fin. Dagen startade inte speciellt bra eftersom jag inte fick i mig min dagliga dos av gröt pga att lingonsylten var slut och dessutom låg inte Johan bredvid mig när jag vaknade. Jag saknar dig älskling <3

Imorgon är det helg igen, så skönt! Fast innan man kan slappna av till helgen ska man få naturkunskaps- och religonsproven avklarade. Får se hur mycket bloggning det blir nu de närmsta dagarna har mycket på gång.

Imorgon efter skolan blir det Örebro. Det blir shopping och sen fika i Richards nya lägenhet. Sen på kvällen kommer Johan hem till mig och myser.
Lördag ska jag bara mysa med älskling och ta det lugnt. Förhoppningsvis blir det också lite skridskoåkning, skulle vara mys.
Söndag VÄRLDENS BÄSTA JOHANNA 18! Det blir fest hela dagen och utgång på björnstugan på kvällen!
Måndag förhoppnignsvis är jag inte allt för bakis, så jag orkar upp till skolan som börjar 07.50. På eftermiddagen blir det 2 timmar hos frissan och sen är det bara hem och plugga.

Pussis

Hjälp!

Kan någon hjälpa mig med hur man fixar sin egna bakgrund på bloggen? (A)
Jag vill ha lika fint som Lena :)

kom och mys

Jag kom precis hem från skolan och skulle helst av allt bara vilja gå och mysa i en säng med Johan. Men det går inte för han jobbar :( Det är så surt att han börjar när jag slutar och slutar när jag ska sova! Buu jag vill mysa jag tror jag snart måste skaffa mig en surrogat pojkvän. Nu ska jag plugga naturkunskap, dricka en fett stor kopp kaffe och hoppas på att jag inte somnar! Kaffe is the shit!


Grattis!

Idag har det varit en bra dag :) Äntligen har Emelie fått sitt efterlängtade körkort trotts att hon körde med "kugg-ullis". Åh det var länge sen jag såg nån som var så glad, nu väntar jag bara på att få åka med på en tur :D Massa,massa,massa grattis till Emelie som även fick en dejt till på fredag på köpet ;)

Efter skolan blev det lite shopping köpte ett nytt hårspray och en mascara. Usch, vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag gör av med på smink och hårprodukter varje månad. Inhandlade en inpackning som skulle vara bra för torrt och slitet hår i lördags. Så nu jävlar ska jag se till att min hår växer och blir tjockt, långt och fint. Richard och Kenneth följde med en sväng hem efter skolan. Vi drack kaffe, snackade och kollade på bilder från Turkiet. Det är alltid lika trevligt när pojkarna är på besök :) GRATTIS till Emelie igen och även grattis till Johanna som övningskörde för första gången och överlevde!




RSS 2.0