Söndag

Dagen har spenderats i Östansjö eftersom Markus hjälpte Johan med hans hemsida. Markus är en grym fotograf så därför passade jag och Johan på att ta lite fina vår-bilder. Här kommer ett litet smakprov på den oretuscherade sanningen. Här är Markus hemsida om ni vill se fler fina bilder tagna av honom.


ROSA:D

Hejsan bloggen!

Det var väldigt länge sedan jag lämnade ett avtryck här. Tyvärr så blir det inte ett vidare långt inlägg men lite uppdatering mera kommer kanske imorgon. Idag är jag glad, fick träffa min kära Johanna och provade även min fina rosa fluff klänning. Mums säger jag bara! Lite mörkare moln har dock dykt upp då jag känner mig stressad över sökning till utbildning, men jag får väl skylla mig själv eftersom man inte bör vara ute i sista minut.


KRAM!

Idag är humöret på topp, trots att dagen började med en svenska uppsats i fyra timmar. Efter att ha stekts i skolan i några timmar åkte jag hem och la mig och stektes i solen. Jag var nästan tvungen att ta av mig allt för att inte svettas ihjäl. Idag var det jag som stod för matlagningen i hemmet och det blev en lite röra med falukorv, paprika, fefferoni och rödlök, mumma. Gah jag känner för att krama ihjäl någon och helst Johan. Hm jag har suttit och hoppats hela dagen på att han ska göra ett spontan besök hemma hos mig, men jag får drömma vidare. Imorgon kanske det blir ett vårskrik känner mig så uppåt!! Ska även ringa Mikaela och fråga om jag får komma och kolla på hennes nya lägenhet.
Tusen kramar!
r hu

RSS 2.0