Hej!

Nu är jag tillbaka från en lång skriv torka. För exakt en vecka sen kom jag hem från några dagars besök i fjällen och som tur var gjorde jag det i en del. Även om skidåkning inte har varit en av mina favorit sysselsättningar så var det riktigt mysigt. När jag kom hem kände jag även en liten längtan tillbaka och det är inte likt mig, men det visar väl att det finns hopp för människan ändå, vi kan förändras.

På fredagen var det redan fullfart och utgång. Det blev en bra kväll trots att jag inte var på topp med min onda hals. Resten av helgen blev det soffan och melodifestivalen. Idag var det fruktade matteprovet. Det känns skönt att ha det gjort och det kändes helt okej förutom att jag fick hjärnsläpp på en jätte enkel grej.

Imorgon ska jag träffa min älskade och mycket efterlänktade Johanna<3 Det var alldeles för länge sen men tiden har bara försvunnit. Det kan ha och göra med att jag har varit inne i min lilla "mattebubbla". Om tiden fortsätter försvinna så här så är det snart studenten och det skrämmer mig. I veckan fick några sina studentmössor men inte min för den skulle komma med en senare leverans, buhu! Jag väntar även på att min studentklänning ska dyka upp och säga "Hej här är jag, köp mig!!!"

Vi får se vad som händer i helgen inga planer spikade så det kanske blir något spontant. En utlandsresa skulle inte vara fel!

Här kan alla alléare som är sugna på balen 2009 läsa om förberedelserna på balens egna blogg!

Onsdag

Onsdagar är ju för härliga, slutade 10.05 och nu sitter jag här hemma och dricker te. Jag tror att jag håller på och bli sjuk. Hade jätte ont i halsen imorse och snorar som bara den. Jag skyller på naturkunskapslabben, det känns inte så genomtänkt att hålla på och slabba runt med en massa bakterier i ett klassrum. Vi hade lika gärna kunnat springa barfota i snön en timma och se hur många i klassen som blev sjuka. Dessutom var det extra stora bakterier så att vi skulle kunna se de bättre, men jag undrar om det var någon som såg vad det var för bakterier ändå? Iof så lär ju halv klassen veta vad det var för bakterier beroende på vilken sjukdom man åkte på. Jaja nu tänkte jag iaf rita lite på mitt hus för att göra Puck glad.

Tisdag

Helgen var bra som väntat, med mys och tjejkväll. Det blev tacos,melodifestivalen och knäppa bilder med tjejerna, tyvär kunde inte miräy komma.

Idag har jag gjort av med all min energi. Först åkte jag och mamma längdskidor som är mycket jobbigare än det ser ut och sedan gick jag till gymmet för att trimma musklerna. Idag gjordes även sista provet innan sportlovet, skönt. så nu väntar en lugn vecka i väntan på en ännu lugnare vecka.

all you need is shoes

Igår kom mina fina skor, happyhappyhappy! Nu väntar jag bara på finare väder så att jag kan använda dem. En annan rolig nyhet är att balen är spikad. Den fjärde juni på frimis kommer balen äga rum, så nu är det bara iväg och leta klänningar alla tjejer. Imorgon kommer min favorit kille hit och myser hela helgen. På lördag kommer även ekonomi-brudarna hit och äter tacos och kollar på melodifestivalen. Jag känner på mig att det kommer bli en väldigt bra helg!

uppdatering

Torsdag
Slutade klockan halv ett och åkte då hem till älskling och mös hela dagen. Klockan sju kom Pontus och Bella och hämtade upp oss och sedan åkte vi til migla för att äta god tapas. Det var en ritktigt trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Fredag
Egentligen var det krogen som stod på schemat, men eftersom Johan hade fattat fel och skulle spela på lördagen istället för fredagen blev det en mys kväll.

Lördag
På kvällen var det först tjejkväll hos Johanna med goda drinkar, vin, ost och kex. Senare drog vi till Thao och drack öl där vi även träffade Mikaela. Johan kom och hämtade mig vid tolv då vi åkte till wobbler för att johan ville lyssna på en Dj medan Johan lyssnade roade jag mig med att titta på folks speciella dansstil. Klockan tre gjorde vi ett snabbt stopp på max och sedan väntade sängen.

Tack för en bra helg mina underbara vänner och min älskade Johan<3



sex bilder säger mer än sextusen ord!

Egentligen har ju hur mycket som helst att berätta eftersom det var sex dagar sen jag bloggade, men jag har inte orken att skriva idag. Därför får det bli bilder. Efter att ha träffat Mikaela förra veckan rotade jag fram en minne-pinne med bilder från kreta 06. Man blir så avundsjuk på sig själv när man bläddrar längre bland bilderna och man blir allt brunare ju längre ner man kommer.  Jag är verkligen sugen på att åka utomlands nu. Jag var och hämtade en ving katalog igår och är i fullgång och leter. TA MIG TILL SOLEN! Jag känner knappt igen mig själv. Var jag verkligen så där blond?!

RSS 2.0