I'm a festis

Nu sitter jag här ny bastat och fräsch. Idag har jag varit duktig och nästan skrivit klart hela mitt internationella ekonomi arbete, ska försöka ta en sista effektiv timma och skriva ihop det sista. Imorgon är det bara syv-info och sedan projektarbet, emelie och jag är utanför matsalen så kom och köp! Sedan ska jag till Älskling och där kommer jag bli kvar ett tag så måste packa världens fetaste väska idag och som grädde på moset ska jag ut på både fredag och lördag. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig än och då blir det att jag tar med mig tio plagg extra. Det kanske blir så att jag får beställa en taxi imorgon för det är tveksamt om jag kommer orka bära den väskan.

Igår var jag och hälsade på min äldsta vän, Mikaela. Vi har varit vänner ända sen vi föddes. Det var väldigt trevligt och det var en jätte fin lägenhet. Jag måste säga att jag har haft svårt att tänka mig att jag skulle kunna trivas i en lägenhet eftersom jag har bott i hus hela mitt liv, men nu när jag vet att det finns så där fina lägenheter blir man faktiskt sugen. Det känns konstigt när man tänker tillbaka på tiden då vi umgicks varje dag. Idag ses vi väldigt sällan idag men även om vi idag inte delar allt så känner man ändå ett band. Vi delar en hel barndom tillsammans och har sett varandra växa upp och bli dem vi är idag.

Vi får väl se om jag överlever helgen, jag börjar ju bli gammal min kropp kanske inte pallar två ute kvällar längre, men det är väl så när man har en pojkvän som skaffar sig ett annat intresse och flickvännen är dålig med planering. På fredag blir det iaf klaras med brudarna och satin blir det på lördag med min johanni,mikaela och örebro tjejerna. Jag ser framemot min helg. Yiiipey!



Planering

I helgen var det mys med bio. Hann även med en halvtimme på marieberg i lördags och en kjol inhandlades. Veckan blir lugn och imorgon ska jag och hälsa på Mikaela som har flyttat till Örebro. Helgen blir dock mer fartfylld och på lördag är det satin som gäller. Tagga brudar!

20

Idag är det vår dag<3
puss på dig!


Söndag

Helgen har gått åt till att göra saker som man egentligen inte brukar hinna med på sin lediga tid. Jag har hunnit med att träna varje dag, städat lite, räknat matte och bara tänkt på mig själv. Det är nog bra att få lite tid för sig själv ibland, ladda batterierna osv. Även om jag nu är väldigt taggad på att umgås med folk, nästa helg hoppas jag på en lite mer social helg.

Lets go back to the start.

När man bor i en liten stad där alla vet vilka alla är berörs alla när det händer nåt sånt här hemskt.. Även om man inte känner personen dirket så känner man alltid någon som gör det. Det är som ett svart moln över hela staden och jag förstår inte hur man skulle orka ta sig igenom det. Det är inte rättvist och man tänker hela tiden: tänk om bara en liten detalj hade skett annorlunda och om man bara kunde spola tillbaka tiden och ändra på den där lilla detaljen, då hade allt varit som vanligt och det svarta molnet skulle försvinna..

Ångest

Gah vem är det som har kommit på att man ska ha ångest över en massa saker! Det vore så mycket skönare om man bara kunde bestämma sig och vara nöjd!

Skridskor

Äntligen är han hemma och det har varit mysigare än ever. Igår och förgår var det skridskor som gällde. Jag & Johan ligger väl inte ritktigt på samma nivå eftersom han antagligen åkte skridskor innan han kunde gå och mina åk på isen kan räknas på två händer. Men jag var glad ändå för solen sken på oss hela tiden. Det var lite läskigt eftersom vi åkte på sjön och på vissa ställen fanns det väldigt stora sprickor men som tur var kom vi hem utan någe dopp. Efter blev det en skön varm dusch och bastu. På kväll blev det film mys. Det är skönt att ha dig hemma igen <3

Nedräkning

Idag kommer min Johan hem efter att ha varit borta nästan i två veckor, yipey. Det blir ett kärt återseende och vi får se om det blir idag eller imorgon. Dagen har gått åt till träning, fika i solen på isen med familjen och mycket skärm shopping. Jag har hittat massa fint som jag snart måste klicka hem. Mamma hittade även en fin pälsväst som kommer bra till användning i vår. Ett kort på mig och Johan från sommaren 2007, haha så små och blonda vi är. Puss på dig <3

2009

Då var det ett nytt år igen då, med nya tankar, förhoppningar och drömmar. Jag har inget speciellt nyårslöfte utan jag kör väl med samma tanke som jag brukar, att jag ska se till att jag är lycklig. I väntan på det nya året var vi hos Malin. Kvällen bestod av en härlig blandning från finmiddag till fyllefest, med sing star och vattenpipa, Ebbas coola glasögon och chips. Till en början var det god mat och trevliga samtal men efter lite drinkar var det fyra stycken som trängdes på världens minsta toalett, glen höll för dörren, ebba gick på toa, bure försökte andas, martin var inklämnd under handfatet med sönder klämda glasögon, malin låg inklämnd i röran och mirre och jag låg på golvet utanför och skrattade ihjäl oss. Vilken syn när vi öppnade dörren, jag dör av skratt bara jag tänker på det och som tur hade glen kameran i beredskap. Njut av bilderna och ha ett riktigt gott 2009!
 
 









RSS 2.0